Werkwijze

Als u een boeking doet kijken we samen naar de wensen, en zoeken hierbij een geschikte datum, tijd en locatie. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het karakter van de hond (geen drukke losloopgebieden bij een reactief dier). Bij kattenfotografie zullen shoots meestal in huis of eigen tuin plaatsvinden.

 

Ik vind het vooral belangrijk dat baas en dier zich comfortabel voelen. Dit houdt in dat we vooral kijken naar wat het dier op dat moment kan. Heb je bijvoorbeeld een jonge pup die zich niet lang kan concentreren? Dan doen we de shoot met veel pauzes om bijvoorbeeld even uit te rennen. Ik geloof in positiviteit, geduld, liefde, en veel snoepjes. Heel veel snoepjes. De shoot moet ten slotte wel leuk blijven voor het dier.

Na de shoot ontvang je binnen 7 dagen een persoonlijke gallerij. Dit zijn onbewerkte foto's. Hieruit kun je een selectie maken van de foto's die je wilt hebben, ze mogen niet gebruikt worden voor social media. Dit hoeft niet het aantal van het afgenomen pakket te zijn, extra foto's afnemen is altijd mogelijk. Ik zal deze gallerij tot ten minste 2 maanden na de shoot online laten voor eventuele nabestellingen.

 

Als de definitieve selectie is gemaakt duurt het maximaal 4 weken tot ik de definitieve bewerkte foto's zal leveren. Vaak zal dit eerder zijn. Ben je tevreden? Plaats een review op facebook!