Fotoproducten

Je hebt een fotoshoot bij mij gedaan en hebt prachtige professionele foto's van mij ontvangen... en dan? Op je computer en telefoon laten staan is zonde, je wilt ze graag in huis hebben! Maar je ziet door de bomen het bos niet meer, er is een wildgroei aan afdrukservices.

Gelukkig kan ik daarbij helpen! Ik werk samen met een geweldig foto vaklab en kan jou daardoor de mooiste fotoproducten bieden op prachtige professionele kwaliteit. Producten die nog jaren mee kunnen! En het mooiste: Ik heb al een selectie voor je gemaakt van de mooiste producten én je hoeft niets zelf te ontwerpen.

Hieronder een greep uit mijn aangeboden fotoproducten. Wil je graag wat kleurstalen zien? Deze kunnen meegenomen worden bij jouw fotoshoot.

 

Prijs alleen op aanvraag.

Drieluik

Prachtig luxe drieluik verkrijgbaar in vierkant en verticaal, in verschillende maten. Mogelijk met foto's met of zonder passe-partout of foto's op acryl.

Custom tekst mogelijk op de voorkant. Verkrijgbaar in fluweel, linnen, vegan leer en vegan suède.

Afgebeeld in fluweel in de kleur lilac. Gratis inbegrepen bij het platinum pakket

 

 

 

Luxe fotodoos/fotokaarten

Prachtige handgemaakte fotodoos, volledig te personaliseren met materialen, kleuren en opdruk. Verkrijgbaar in verschillende maten

Bevat 5, 10, 15 of 20 fotokaarten. De fotokaarten zijn gedrukt op zware kwaliteit natuurkarton. De foto's zijn professioneel afgedrukt, uitbreiding met een passe-partout in verschillende kleuren is gratis.

De fotokaarten zijn ook per stuk leverbaar zonder doos.

Tip: Bestel er een fotohouder bij!

 

 

 

Harmonica boekje

Leuk klein boekje van 7.5x7.5cm. Beperkte kleurkeuze, alleen verkrijgbaar in fluweel. Eigen tekstopdruk is wel mogelijk.

De foto's zijn licht glanzend en 7x7cm per stuk. Mogelijk voor 12, 14, 16 of 18 foto's.

Bevat een magneetsluiting zodat hij netjes dicht blijft in je tas. Leuk om altijd jouw foto's te kunnen tonen, maar ook voor op de kast.

 

 

 

Tweeluik

Leuk klein boekje om neer te zetten. Een soort album zonder pagina's! Mogelijk in verschillende ontwerpen. Het blaadjes ontwerp kan met gouden folie opdruk voor een meerprijs. Er kunnen eventueel meer dan 2 foto's in het boekje. Kan ook neergezet worden.

 

 

 

Foto afdrukken

Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om foto's te laten afdrukken! Ik bied standaard een aantal opties. Heb jij iets anders in gedachten? Vraag naar de mogelijkheden.

  • Fine art prints: Prints van 18x25cm op mooi zuurvrij papier. Kan nog generaties mee en écht een hoogwaardige print. Mogelijk in glanzend of een katoenen papier met structuur. Altijd met een witte rand.
    Tip: Leuk met de houten fotohouder!
  • 10x15cm prints: Kleine printjes mogelijk in zijdeglans, halfmat of metallic. Extra fotodoos is mogelijk voor een meerprijs
  • 20x30 cm prints: Grote prints met dezelfde opties als de kleine prints.

 

 

 

En meer...

Verder lever ik natuurlijk ook wall-art. Op dit moment bied ik canvas, acryl en geborsteld metaal. Acryl is de optie die ik altijd aanraad!

Ook bied ik foto albums die ik speciaal voor jou opmaak, met en zonder custom doos.