Over mij

Hi! Ik ben Ryanne!

Ik had vroeger al een grote interesse voor fotografie, maar door studiedruk heb ik hier jarenlang niets mee kunnen doen. Dit veranderde toen mijn vriend en ik in 2020 voor de grap een Instagram account aanmaakten voor onze golden retriever Triss. Het account groeide snel, en ik merkte dat ik de mobiele foto's jammer vond. Voor mijn verjaardag kocht ik een goede spiegelreflexcamera met lenzen. Het account groeide nog veel harder, en er kwamen steeds meer complimenten op mijn fotografie. Toen heb ik besloten ook shoots aan te bieden. Sinds 2021 bied ik shoots aan als fotograaf.

Ik ben op dit moment met veel plezier werkzaam bij een universiteit en heb hiernaast nog een klein bedrijfje The Painting Redhead en ben actief in de jachttraining met onze hond, die ik ook nog steeds graag fotografeer. Ook onze twee katten staan regelmatig voor de lens.

 

Ik heb een grote passie voor dieren en vind het geweldig dat ik op deze manier met dieren kan werken. Dit is altijd mijn droom geweest. Dat deze nu op deze manier uit kan komen zie ik als een cadeau.

Ik heb een grote liefde voor actiefotografie en geef dieren graag de ruimte om zichzelf te kunnen zijn, iets wat bij actiefotografie gelukkig goed kan. In eerste plaats zie ik mezelf als hondenfotograaf, maar in de toekomst wil ik me ook meer richten op Kattenfotografie en paardenfotografie. Rotterdam is mijn uitvalsbasis, maar zeker in het weekend reis ik graag het land door.